ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ Α’ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ενημέρωση από Ανδρικές και Γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Σήμερα οι κρατούμενοι της Ά πτέρυγας Κορυδαλλού και οι κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού προχώρησαν σε στάση αρνούμενοι να αποχωρήσουν απο το προαύλιο των φυλακών για μια ώρα μετά τη λήξη του προαυλισμού 11.00-12.00 το μεσημέρι ως ένδειξη πένθους και οργής για τον θάνατο του συγκρατούμενου τους Ιλια Καρέλι .

Στην Α πτέρυγα Κορυδαλλού γράφτηκαν συνθήματα με μπογιά στους τοίχους ενω φωνάχτηκαν συνθήματα όπως » Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» .
Στις γυναικείες φυλακές φωνάχτηκαν συνθήματα κατά των μπάτσων , των φυλακών, και των Χρυσαυγιτών όπως » μπουρλότο και φωτιά σε όλα τα κελιά» , «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες», «Λύσσα και συνείδηση άρνηση και βία φέρνουν το χάος και την αναρχία», » τα κράτη ειναι οι μόνοι τρομοκράτες αλληλεγγύη στους ένοπλους αντάρτες», «φωτιά φουρνέλο σε τούτο το μπουρδέλο» .

Παρακάτω ακολουθεί βίντεο με συνθήματα που φωνάχτηκαν στην σημερινή μεσημεριανή στάση στα προαύλια στην Ά πτερυγα των φυλακών Κορυδαλλού και στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού :

http://vimeo.com/90602222

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s